mandag 3. januar 2011

Gran Canaria dag 5

I dag har vi hatt "hviledag" med 2 rolige timer på sykkelen. Det ble flatt og rolig att og fram i Ayagaures dalen. Det var godt å sykle rolig, bare nyte sykkelturen og det fine været vi er så heldige å ha i dag også! Lykke :)


Turen i dag ble avsluttet med is nede ved strandpromenaden. Vi ser lite av charterturistene siden vi stort sett er på sykkelen eller på hotellet vårt som er rimelig anstendig. Men det var utrolig morsomt å sitte en liten time nede på playa'n å se på folket. Der har man virkelig litt av hvert... Speedo, bar overkropp og betydelig overvekt virker som det mest naturlige i verden å sprade rundt med (og da snakker jeg ikke om på selve stranden, men oppe blant restaurantene...)Etter en deilig lunsj på hotellet, ble det solseng og bok! Livet på Gran Canaria er herlig :)


Skjønner at det er mandag og hverdag igjen hjemme i dag! Brått og brutalt, men deilig å komme i gang med hverdagen igjen. Jeg skal kose meg litt over en uke til her nede før hverdagen kaller...

1 kommentar:

  1. Hihi, man må ikke reise så langt for å se at folk ikke kler seg anstendig og heller viser litt for mye av seg selv. Man skal være ganske lekker før det er ok å dukke opp med lite klær på et spisested. Hilsen en som bør dekke seg med burka på restauranten.

    SvarSlett