mandag 25. april 2011

Mallorca dag 9I dag har jeg vært ute på en veldig fin tur sammen med Trine og Jan Kristian. Vi hadde en plan, men hadde bestemt at vi skulle se på himmelen og sykle der vi kunne unngå regn. Det har vært litt ustabilt noen dager, men det er ikke mange dråpene som har truffet meg enda. Ikke i dag heller, så planen fungerte.

Vi syklet på småveier til Lluc Major og videre til Porrerres. Der syklet vi opp på et kloster som lå på en høyde over byen. Ca 150 høydemeter opp og en nydelig utsikt.

Trine på toppen
Jan Kristian på toppen

Klosteret
Her planlegges den videre turen for å unngå regn, og det gjorde vi!

Porrerres

Vi hadde planlagt å sykle videre mot Felantrix og San Salvador, men i den retningen så det veldig mørkt ut. Så vi syklet i stedet til Campos og tok lunsj på det samme stedet som vi spiste for et par dager siden.

Etterpå syklet vi til Santanyi og videre til Sant Jordi. Der var det like fint som forrige gang jeg var der.


Vi syklet videre til Sa Rapita, "Glasshütte", via småveier til Lluc Major og på "den røde løperen" til S'Arsenal og hjem via promenaden.

Det ble en tur på 14 mil og 5 timer. Det var til tider mye vind fra forskjellige retninger, så vi holdt en bra gjennomsnittsfart til tross for vinden. Selv om været har vært usikkert i dag og det har vært endel vind, har det vært perfekt å sykle i kort-kort. 20-21 grader hele dagen så det var deilig.

Etterpå ble det cola + banan før litt styrketrening. Det var utrolig godt å hoppe i dusjen etterpå etter en veldig bra dag!

Unni tok en hviledag, men jammen har hun vært ute på lang gåtur langs promenaden. Og som ikke det var nok så ble det både en joggetur og styrketrening før middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar