onsdag 27. april 2011

Mallorca dag 10

I dag var planen å sykle intervall for å ha en kort dag på sykkelen. Egentlig skulle vi sykle til en bakke, kjøre intervaller og sykle hjem, men vi fikk tips om en fantastisk intervallrunde som "bare" var 9 mil. Dette var jo i utgangspunktet en god idé for det er jo alltid moro å sykle en runde i stedet for att og fram. Jeg tenkte i mitt stille sinn at dette ikke kom til å bli en spesielt kort dag på sykkelen...

Vi hadde litt navigasjonsproblemer i starten og fant aldri militærleiren som var første mål. Vi syklet i stedet mot Calvia en annen vei, som ikke var fullt så bratt og tok derfor denne bakken som en "oppvarming".
Her var veien ned fra militærveien, der vi egentlig skulle kommet ned...

Det ble 3 fine bakker til etter den første og masse fin natur så alt var stort sett velstand. Enkelte skjønte først etterhvert at dette ikke kom til å bli en kort dag på sykkelen likevel og fikk dermed en liten nedtur... Men alt i alt tror jeg vi alle var veldig fornøyde med turen.


Vakre Valdemossa


Så fornøyde at vi tenkte at det å finne veien hjem fra Santa Maria var et prosjekt som var verdig denne korte dagen på sykkelen. Det var ikke så lett... Så for å gjøre en lang historie kort: Vi kom temmelig tomme tilbake på hotellet etter 5 timer, det ble ikke sagt mye det siste stykket og alt som ble fokusert på etter innkomst var en cola og mat på nærmeste serveringssted!

Jeg er kjempefornøyd med dagen og synes det ble en bra sykkeltur på en fin dag! Det ble 118 km totalt og rett i overkant av 5 timer med ca 1400 høydemeter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar