fredag 31. desember 2010

Gran Canaria dag 2

I dag var dagen for 4 timer rolig og flatt! Det ble både rolig og flatt, men hjelpe meg så tungt. Vi syklet først til Soria dalen. Syklet inn til der bakken begynner og samme vei tilbake.


Syklet tilbake til Playa del Ingles via kystveien. Der er det utrolig fint, selv om det er mye biler og busser som kjører fort...


Jeg gikk tom etter 2 timer. Det ble cola og sjokolade på Spar, men det hadde ikke ønsket effekt. Superkreftene kom aldri tilbake og derfra og inn var det bare veldig tungt. At det likevel ble 4 timer, var bare fordi jeg hadde bestemt meg for det! De siste to timene syklet jeg att og fram i Ayagaures, en flat dal som ikke er helt flat likevel og som man kjenner godt når bein og kropp ikke spiller helt på lag med huet som har bestemt seg for 4 timer.

Utrolig deilig vær har vi hatt i dag også. Sol stort sett hele dagen og 26 grader! Lengter ikke hjem til Norge akkurat...

De sju timene som vi fantaserte om i går med uendelig lange og bratte bakker utgår definitivt i morgen. Det fornuftige er å følge den opprinnelige planen som er 4 timer i morgen også!

Godt nytt år alle sammen! Klem fra Gran Canaria :)


3 kommentarer:

  1. Er passe misunnelig ja. Ser jo utrolig digg ut med bare veier og lite tøy. Godt nytt år!

    SvarSlett
  2. Godt nytt år til deg også, Camilla! Moro å lese bloggen din :) Håper du får mange gode treningsøkter og når målene dine i 2011!

    SvarSlett
  3. Jeg satser på det iallefall. Men så har jeg ikke noen hårreisende mål i 2011. Fullføre skal jeg alltids klare :-) Jeg heier på deg!!

    SvarSlett