lørdag 11. desember 2010

Babydrive

Jeg har vært på langtur på sykkelen igjen i dag. Endelig var det mildt nok til å sykle ute. "Deilig frisk" Oslo-luft... Føles vel nesten som en røyk hadde gjort samme nytten ;-) Men langtur er bra og veldig deilig etterpå. Har ikke motivasjon til å gå langrenn om dagen selv om skiforholdene er bra og lufta i marka er langt bedre enn langs landeveien. Det ble 2,5 timer og er fornøyd med det.


I går så jeg Therese Alshammer (svensk svømmer) på Skavlan. Hun brukte ordet "babydrive" om det å jobbe mot et mål. Prøve igjen og igjen uten å gi opp selv om man ikke lykkes på første, andre eller tredje forsøk. Jeg synes det var et fantastisk uttrykk som jeg skal adoptere.


"Alle" barn lærer å gå, men til ulik tid. Det er ikke slik at alle barn går når de er 12 mnd, men de gjør det tilslutt alle sammen. De prøver og prøver, detter på rumpa og reiser seg opp igjen. Dette er faktisk helt uavhengig av om man stimulerer de til å gå eller ikke. Denne "driven" er ikke mulig å stoppe.


Bruk babydrive for å nå målene dine! Om du ikke lykkes på første, andre eller tredje forsøk, kan det hende du lykkes på det fjerde... eller kanskje på det tiende. Ikke gi opp, husk at det aldri er for sent! Det skal hvertfall ikke jeg gjøre :-)

2 kommentarer:

 1. Ja det var/er en utrolig motiverende og fin filosofi!:)
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Ja ikke sant :)
  Så fin blogg du har! Og to skjønne små som er på full fart opp og fram i livet :)
  Riktig god jul til deg og dine!
  Lene :)

  SvarSlett